Wie wij zijn?

De hartkliniek

De Hartkliniek, een huis van vertrouwen

De Hartkliniek is een initiatief van twee cardiologen die besloten anders aan hartzorg te doen.
Dr. Nancy Selleslagh, Dr. Nadia Dobbeleir en Dr. Hicham El Jattari laten zien dat het inderdaad anders kan.

Hart-manifesto

Elke fase van de begeleiding, het onderzoek of de behandeling, laten wij op een zo vlot mogelijke manier op elkaar aansluiten, zonder extra stress, te lange wachttijden of gespreide afspraken.

Wij werken niet van de ene fase naar de volgende, wij werken steeds met het oog op de uiteindelijke oplossing. Het verschil zit hem in de tijd en de energie die je daarin steekt. Bij een gefaseerde aanpak gaat die energie naar extra communicatie en administratie. Bij ons gaat die naar de patient, naar u dus, u voor wie wij ons focussen op de beste oplossing. Het is op die manier, dat wij anders aan hartzorg kunnen doen.”

Dr. Nancy Selleslagh, Dr. Nadia Dobbeleir en Dr. Hicham El Jattari, cardiologen

Dicht bij de patiënt met 6 locaties

Wij zijn voor onze patiënten hier beschikbaar:

  • AZ Rivierenland, Campus Bornem: Kasteelstraat 23, 2880 Bornem
  • AZ Rivierenland, Campus Willebroek: Tisseltsesteenweg 27, 2830 Willebroek
  • Middelheim Ziekenhuis: Lindendreef 1, 2020 Antwerpen
  • Privéconsultatie dr. Selleslagh: kapelstraat 144, 9140 Steendorp, tel. 04-715.75.767
  • Privéconsultatie dr. Dobbeleir: kapelstraat 144, 9140 Steendorp, tel. 04-715.75.767
  • Privéconsultatie dr. El Jattari: Dendermondsesteenweg 214, 2830 Willebroek, tel. 04-715.75.767

Er kunnen nog locaties bijkomen als we ons team versterken met artsen met nog andere subspecialisaties, om onze patiënten qua expertise en qua locatie steeds zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Artsen maken het verschil

Nancy Selleslagh: “Ik verwijs u voor onderzoek X door naar dokter Y’, zo werken wij niet. Hier nemen wij de telefoon en bellen onze collega’s. Dat levert finaal winst op, in tijd én in stress.”

Nadia Dobbeleir: “We proberen zoveel mogelijk bereikbaar te zijn, voor patiënten en huisartsen. Een huisarts met een dringende vraag moet bij ons terechtkunnen.”

 

Hoe wij de dingen doen:

Onze waarden

Wie zijn we?

HARTSPECIALISTEN

Wij stellen ons graag aan u voor: Dr. Nancy Selleslagh, Dr. Nadia Dobbeleir en Dr. Hicham El Jattari.
Wij zijn ervaren cardiologen, elk met onze specialiteit en samen complementair. Uw hart heeft zorg nodig? Wij gaan voor de beste oplossing via de kortste weg.

Kennis – Ervaring – Kwaliteit

Wat hebben we?

EEN HART VOOR DE PATIENT

Als artsen staan we dicht bij en niet boven de patiënt.
De relatie arts-patiënt is voor ons in de eerste plaats een relatie van mens tot mens. Toegankelijkheid vinden wij heel belangrijk. Wederzijds respect is voor ons allesbehalve een ouderwets begrip, het is een evidentie. Wij kozen immers voor het beroep van arts omdat we mensen willen helpen.

Toegankelijk – Respectvol – Persoonlijk

Hoe werken we?

ONTZORGENDE SERVICE

Efficiëntie is essentieel in onze zorg voor onze patiënten.
Wij houden de afstanden zo kort mogelijk tussen alle betrokkenen, zijnde u, de huisarts en ons team. Niet alleen wij, maar onze volledige medische ploeg handelt daarnaar in alles wat we doen. Ook fysieke afstanden proberen wij zo kort mogelijk te houden door er op 5 adressen voor u te zijn.

Dichtbij – Als ploeg – Samen

Wat bieden we aan?

DE COMPLETE KLINIEK

De Hartkliniek zet in op complete zorg voor uw hart.
Wij zetten in op preventie, nauwkeurige diagnose en oplossingsgerichte interventie waar nodig. U mag gerust zijn: wij hebben de expertise in huis om hartzorg in al haar facetten te garanderen.

Preventie – Diagnose – Interventie

Elke vraag is belangrijk.

ANTWOORDEN OP UW VRAGEN

De Hartkliniek vindt een goede, duidelijke communicatie met onze patiënten heel belangrijk. Deze website dient om u te informeren over wie we zijn, wat we doen, en hoe wij u daarmee kunnen helpen. U vindt er al veel informatie, neem gerust even de tijd om erdoor te gaan.

Uit de praktijk kennen we de vragen waar patiënten soms mee zitten. Op de veelvoorkomende vragen formuleren we hier voor u het antwoord. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag, aarzel dan zeker niet om ze ons te stellen.